Overnatting på Josygaard i Volda

Josygarden i Volda. Foto.Josybuda har 6 rom til leie i huset på Josygaard, det er 3 dobbelrom, 1  2-sengsrom, og 2 enkelrom. Felles bad på gangen.

Felles oppholdsrom/Tvstue i kjelleren.

Josybuda med Bed & Breakfast ligger i bygden Kalvatn i Volda kommune på Sunnmøre, dette er et perfekt sted å overnatte, hvor du har mange flotte fjellturer og andre turer i nærheten.

Josygaard er en tidligere gård som er restaurert, med overnatting i hovedhuset, i en egen fløy i 2 etasje. Måltider kan også bestilles og nytes i gamle låven som er pusset opp og har en fantastisk stemning fra gamle tider.

Felles kjøkken hvor man kan lage seg frokost og middag selv. Ellers er det mulig å kjøpe frokost som blir satt frem på kjøkken/kjøleskap for kr 75,-
På Josybuda kan en også kjøpe middag, småretter, kaffe m.m. Josybuda har alle rettigheter.

I fjøsen finner du en gavebutikk

Muligheter for å leie robåt i fiskevannet like ved. Flott turtereng rett utenfor.

VI HAR OGSÅ TØMMESTASJON FOR BOBILER! Og der er muligheter for bobilparkering med strøm.

Møre har mange muligheter for flotte og spektakulere fjellturer, du finner passende turer enten du er nybegynner eller erfaren.

Det er også mulig å overnatte i sælet, hvor budeia bodde når hun melket kjyrne på stølen på fjellet, den har også enkle kokemuligheter. Den har et perfekt utgangspunkt til mange fine fjellturer. Mer om sælet og støylen her!

Pris dobbelrom kr. 750.- per natt | Pris enkelrom kr. 550,- per natt

Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.